bryllupsfoto-Aarhus_2

Bryllup Aarhus

Et skønt bryllup Aarhus

På en flot dag var vi ved fotografer på et bryllup Aarhus. Brudeparret havde hyret fotografen til at fotografere før, under og efter vielsen i Århus Domkirke. Fotografen lavede stemningsbilleder af gommen, der ventede ved domkirken i hjertet af Århus. Der blev også lavet billeder af de mange flotte bryllupsgæster, der ankom til kirken i deres flotte tøj. Så ankom bruden i en gammel flot Mercedes Benz fra 60´erne, og vielsen kunne så småt begynde.

Læs mere om fotografen i Århus her.

Bryllupsportrætter med Aarhus som baggrund

Efter vielsen blev der lavet kreative bryllupsbilleder af brudeparret med Århus, som baggrund. Fotografen gik simpelthen med parret rundt i Århus hyggelige små cafe gader og skød billederne op af gamle rustikke baggårdsvægge og gamle træer samt halvfordærvede rustikke gamle baggårdsindgange i hjertet af smilets by Århus centrum. Efter vielsen var der fest på Hotel Royal i hjertet af Århus også.

Se flere bryllupsbilleder fra Aarhus her.

bryllupsfoto-Aarhus_2 bryllupsfoto-Aarhus_3 bryllupsfoto-Aarhus_4 bryllupsfoto-Aarhus_5 bryllupsfoto-Aarhus_6 bryllupsfoto-Aarhus_7 bryllupsfoto-Aarhus_8 bryllupsfoto-Aarhus_9 bryllupsfoto-Aarhus_10 bryllupsfoto-Aarhus_11 bryllupsfoto-Aarhus_12 bryllupsfoto-Aarhus_13 bryllupsfoto-Aarhus_14 bryllupsfoto-Aarhus_18 bryllupsfoto-Aarhus_19 bryllupsfoto-Aarhus_20 bryllupsfoto-Aarhus_21 bryllupsfoto-Aarhus_22 bryllupsfoto-Aarhus_24 bryllupsfoto-Aarhus_26 bryllupsfoto-Aarhus_28 bryllupsfoto-Aarhus_29 bryllupsfoto-Aarhus_30 bryllupsfoto-Aarhus_31 bryllupsfoto-Aarhus_32 bryllupsfoto-Aarhus_33 bryllupsfoto-Aarhus_35 bryllupsfoto-Aarhus_36 bryllupsfoto-Aarhus_37