Brudekjolen skal også fotograferes

Bruden og brudekjolen

Vi kender det, og vi ved det. Det er bruden og brudekjolen, der er dagens helt store oplevelse på en bryllupsdag. Når bruden først træder ind i kirken, og alle gæsterne står op og venter på den smukke brud, så er alle øjne rettet på den smukke brud.

Bryllupsfotografen er kun en lille del af et bryllup, men uden tvivl en af de vigtigste på selve dagen. Minderne skal foreviges og derfor er bryllupsfotografen ofte, sammen med feststed og brudekjole leverandøren, en af de første poster, der kommer på bryllupsplanlægningssedlen.

Fotografering af brudekjolen samt detaljer

Når vi laver bryllupsfotografering af bruden og dermed også brudekjolen, forsøger vi altid at fange så mange forskellige detaljer på brudekjolen, som muligt. Der er ofte lagt et stort arbejde i selve brudekjolen, og vi ved at alle detaljer skal med, for at sikre bruden får alle minderne med fra den store dag.

Brudekjolen er for bruden hendes måde at vise bryllupsgæsterne og omverden, lige præcis hvilket look og hvilken trend hun følger og elsker. Det er netop derfor det er vigtigt inden man vælger brudekjolen, at man har prøvet så mange, som muligt, så man kan udelukke alle andre og netop vælge lige præcis, den brudekjole, der passer bruden.

Læs mere om bryllupsplanlægning her