Generelt om bryllup

Skal i holde bryllup?

Så tillykke til jer 🙂 Det er og bliver den største dag. Og uanset hvad ry og rygte, der må findes i bryllupsbranchen om hvor hårdt det er eller kan være at blive gift. Så vil det stadig være en fantastisk dag. En stor dag i aldrig vil glemme.

Bryllupsplanlægningen

Når man skal holde bryllup, starter der pludselig en masse spørgsmål :

  • Hvem skal med til brylluppet
  • Hvor skal brylluppet holdes
  • Hvad mĂĄ brylluppet koste
  • Hvem skal være bryllupsfotograf
  • Hvilken brudekjole skal der vælges
  • Hvilke vielsesringe
  • Hvordan skal brudebuketten se ud
  • Gommens tøj
  • Alle bryllupsdetaljer ved festen
  • osv osv

Når i skal planlægge jeres bryllup, bør i bruge Google så meget som muligt. Det er blevet så nemt idag at lave en google søgning på lige præcis det man ønsker. Man skal bare forinden sikre sig man er afklaret med hvilke stilarter og budget man skal arbejde udfra.

Brudekjolen

Ingen brud uden brudekjolen, de 2 hænger sammen. Valg af brudekjole er ofte en af de sværeste beslutninger bruden må tage inden brylluppet. Men brug god tid på et tjekke rundt på nettet og indsnævrer dit udvalg, og ta så ud og prøv din kommende brudekjole.

Vielsesringe

Der findes næsten ligeså mange forskellige vielsesringe, som der findes stjerner på himlen.   Man kan få vielsesringe i guld, sølv, platinium og mange andre looks. Man kan få håndlavede vielsesringe og man kan få skrevet hvad man vil i ringene. Når i vælger jeres vielsesring, så sæt jeres eget præg på tingene, så det bliver jeres bryllup hele vejen igennem.

Bryllupsfeststedet

Selve festen er rammen om alle de smukke ting du nu har brugt et år på at planlægge, og sørg derfor for at vælge et sted, der taler til det look og den stil i kører. Er i til slotsbryllup, køber man ikke kjolen i Bilka. Eller er i mere til den traditionelle bryllupsfest i det lokale forsamlingshus. Uanset hvad, så sæt jeres eget præg på brylluppet.

Bryllupstransport

Transporten til og fra kirken, er også blevet et mere og mere brugt fænomen. Vi har, som bryllupsfotografer set mange sjove tiltag. Alt lige fra store limousiner, hestevogne, egne biler, sportsvogne og sågar bagsædet af en knallert. Valg af bryllupstransport bør også hænge sammen med brylluppets tema.

Bryllupsfotografen

At vælge bryllupsfotograf, kan i jo nok læse om her på siden, kan være ligeså svært, som at finde vielsesringene eller brudekjolen. Igen er vores anbefaling at bruge google, og beslut jer for en bestemt billedstil i kan lide, og kontakt så de forskellige bryllupsfotografer og forhør jer om fotografen er ledig, fotografens rettigheder til billederne og priser etc.

Brudebuketten

Brudebuketten kan også være ligeså varieret, som brylluppet i arrangerer. Det er egentlig kun fantasien, der sætter grænsen for hvordan brudebuketten skal se ud på bryllupsdagen. Der findes et hav af flotte blomster i et et smukt farvespil, der passer til den årstid man skal giftes. Hvor andre bare vælger en enkelt buket med få eller sågar kun en enkelt blomst. Sæt brudebuketten sammen, så den passer til stilen ved dit bryllup.

Læs mere om de forskellige bryllups “punkter” herunder: