Bryllupsfotografering

Bryllupsfotografering en personlig ting

Når man tager afsted med sin bryllupsfotograf, til en som regel af jer udvalgt lokation, for at påbegynde selve bryllupsfotograferingen, så er det brudeparret alene med bryllupsfotografen.

Det er tiden lige efter den ofte følelsesladede kirkelige eller borgerlige vielse. Og jeres bryllupsdag skal nu så småt til at begynde.

Det er derfor vigtigt at i har valgt den rigtige bryllupsfotograf. Valget af bryllupsfotograf er uden tvivl en af de største opgaver i får når i skal igang med selve bryllupsplanlægningen.

En bryllupsfotograf kan hvis ikke kan eller hun er dygtig og rutineret og især vigtigt : erfaren med at få almindelige mennesker til at se godt ud foran kameraet, og sørge for det bedste poseringer, så ingen på bryllupsbilledet ser akavet eller forkert ud.

bryllupsfotografering

Bryllupsfotografering skal være hyggeligt

Bryllupsfotografen, skal udover han eller hun skal lave flotte bryllupsfotos, også sikre sig at brudeparret hygger sig og slapper af i fotografens selskab, ellers kan selve billederne godt ende med at bære præg af den tryggede stemning under selve bryllupsfotograferingen.

Forstår bryllupsfotografen at få et brudepar til at slappe af og samtidigt sikre at de får en god guide i posering i bryllupsbillederne, så er i allerede nået meget langt. Og jeres bryllupsfotograf, ved hvad han eller hun foretager sig. Og i kan derfor slappe af og føle fotograferingen, som en positiv oplevelse.

Bryllupsfotografering skal være hyggeligt

Vi gør meget for den gode stemning

Det handler om at skabe den gode stemning, og vi ved at de bedste billeder bliver til når brudeparret hygger sig, derfor gør vi også meget ud af dialogen inden selve brylluppet skal forestå, så i føler i er i de bedste hænder før, under og efter selve den store dag.

Vi er uddannede fotografer indenfor reklamefotografiet og fotojournalismen, og vi ved derfor hvor hektisk en bryllupsdag eller andre fotografiske festlige lejligheder, kan være, hvis man ikke er “godt klædt på til opgaven”, og kommer forberedt.