Hvem skal tage jeres bryllupsfotos?

Hyr en professionel fotograf eller lad en af gæsterne tage billederne?

Her kommer rådet fra den professionelle bryllupsfotograf for at fortælle dig, hvorfor vi mener det er bedre at hyre en professionel fotograf til jeres bryllup, i stedet for at lade venner eller familie fotografere.

Det er ofte vi hører brudepar, der forsøger at spare penge ved at have en relativ billig amatør fotograf eller en gæst til at fotografere brylluppet. De argumenter, vi ofte hører, der opstår, er for eksempel, at “onkel Jens” har så flot et kamera, eller han fotograferer så meget i ferier. Bare fordi du ejer et godt kamera, betyder det ikke at det bliver til gode bryllupsbilleder. Udstyr er ikke det vigtigste, når du vælger din bryllupsfotograf. Fokuser istedetfor på hvilke typer billeder hos en professionel fotograf i ønsker jer, og hvis stil passer til jer.

En gæst har sandsynligvis ikke den samme evne til at skabe dramatiske billeder og spændende bryllupsfotos. Billeder fra jeres bryllup, vil være en tidløs dokumenteret af din professionelle fotograf, og du vil føle atmosfæren fra den store dag når du ser på billederne selv 20 år senere.

At være bryllupsfotograf

At være en bryllupsfotograf er naturligvis sjovt, men det kræver et vågent sind, hvilket betyder, at fotografen må være forberedt på at der kan være noget vigtigt under opsejling hele tiden: kys, knus, spontane smiler og så videre. En gæst til brylluppet, kan ofte føle sig involveret i festen og glemme nogle af de bedste stemningsfyldte billeder.

Det er rigtigt, at du kan spare penge ved at lade venner og familie tage fotografier, men på samme tid, kan man risikere ikke at få et eneste godt bryllupsbilledede fra den største dag, der kun sker én gang i flestes liv.