Tips til brudeparret

Hvordan bliver din bryllupsfotografering bliver en succes?

Dit bryllup er en vidunderlig begivenhed, som i vil huske i form af smukke og traditionelle eller usædvanlige bryllupsbilleder. Vi vil gerne give nogle tips til dem af jer der vil gifte dig således i sikrer jer i får de bedste resultater fra jeres bryllupsfotografering. Det er ikke alene bryllupsfotografens ansvar at tage gode billeder, i kan hjælpe jeres fotograf til at tage endnu mere vellykket billeder under brylluppet.

Du spørger hvordan?

Når du har valgt din bryllupsfotograf, så fortæl ham eller hende præcis, hvad du gerne vil se af billeder, hvilken stil, tone, osv. Nævn hvis du ønsker en klassisk, romantisk, dokumentarisk eller måske mixed variant af fotograferingen. Måske du vil have noget usædvanligt såsom svømme, ligge i rosenblade eller sand. Fantasien har ingen grænser! Jo mere præcist du taler om, hvad du forventer af fotografen, des større mulighed har fotografen til at realisere dine ideer og ønsker, for endelig at få de absolutte bedste resultater.

Se godt ud på dine bryllupsbilleder

For at se fremragende ud på bryllupsbilleder, er godt at hvile ordentligt 1-2 dage før brylluppet. Hvis du er typen der let får poser under øjnene så tilføj en ekstra pude under hovedet, når du sover og tage et par brugte the poser og sæt på øjenlågene. Test dine sko på forhånd, således at du føler dig sikker. Sådan en lille ting som uprøvede sko kan give problemer og ødelægge din store dag. Prøv at vælge kontaktlinser istedetfor briller, så Flash-enheden vil ikke være synlig i form af genskær i brillerne på jeres bryllupsbilleder.

Glem ikke at trække vejret under bryllupsfotograferingen! Hold ikke dit veje når fotografen skal til at tage et billeder. Det ser unaturligt ud og du vil se forkert ud. Det handler om at være den du er, vær naturlig.

Husk det er den største dag

Det er din bryllupsdag så slap af, nyd situationen og vær begejstret! Dette er naturligvis ikke alle de tips, som vi kan give til nygifte, men det er noget, vi mener man bør tænke på , for at få det bedste resultat fra bryllup fotosession!