Bryllup Aarhus

Et skønt bryllup Aarhus

På en flot dag var vi ved fotografer på et bryllup Aarhus. Brudeparret havde hyret fotografen til at fotografere før, under og efter vielsen i Århus Domkirke. Fotografen lavede stemningsbilleder af gommen, der ventede ved domkirken i hjertet af Århus. Der blev også lavet billeder af de mange flotte bryllupsgæster, der ankom til kirken i deres flotte tøj. Så ankom bruden i en gammel flot Mercedes Benz fra 60´erne, og vielsen kunne så småt begynde.

Læs mere om fotografen i Århus her.

Bryllupsportrætter med Aarhus som baggrund

Efter vielsen blev der lavet kreative bryllupsbilleder af brudeparret med Århus, som baggrund. Fotografen gik simpelthen med parret rundt i Århus hyggelige små cafe gader og skød billederne op af gamle rustikke baggårdsvægge og gamle træer samt halvfordærvede rustikke gamle baggårdsindgange i hjertet af smilets by Århus centrum. Efter vielsen var der fest på Hotel Royal i hjertet af Århus også.

Se flere bryllupsbilleder fra Aarhus her.

bryllupsfoto-Aarhus_2 bryllupsfoto-Aarhus_3 bryllupsfoto-Aarhus_4 bryllupsfoto-Aarhus_5 bryllupsfoto-Aarhus_6 bryllupsfoto-Aarhus_7 bryllupsfoto-Aarhus_8 bryllupsfoto-Aarhus_9 bryllupsfoto-Aarhus_10 bryllupsfoto-Aarhus_11 bryllupsfoto-Aarhus_12 bryllupsfoto-Aarhus_13 bryllupsfoto-Aarhus_14 bryllupsfoto-Aarhus_18 bryllupsfoto-Aarhus_19 bryllupsfoto-Aarhus_20 bryllupsfoto-Aarhus_21 bryllupsfoto-Aarhus_22 bryllupsfoto-Aarhus_24 bryllupsfoto-Aarhus_26 bryllupsfoto-Aarhus_28 bryllupsfoto-Aarhus_29 bryllupsfoto-Aarhus_30 bryllupsfoto-Aarhus_31 bryllupsfoto-Aarhus_32 bryllupsfoto-Aarhus_33 bryllupsfoto-Aarhus_35 bryllupsfoto-Aarhus_36 bryllupsfoto-Aarhus_37