Dit bryllup, den ene dag hvor alting bare skal være perfekt

Jeg tror en hel del kvinder har en ide om, hvordan deres bryllup skal være

Jeg tror en hel del kvinder har en ide om, hvordan deres bryllup skal være, men at man nok har en tendens til at gabe over for meget, i sin iver for at få det perfekte bryllup. Man kan bruge timer på Pinterest, når man skal planlægge sit bryllup. Hvis du ikke kender Pinterest, skal du kigge her!

Guldbryllup, kobberbryllup, sølvbryllup, diamantbryllup, krondiamantbryllup, jernbryllup… Man skal holde tungen lige i munden, når det gælder de mange bryllupsdage og deres tilhørende traditioner. Her får du et overblik over dem alle sammen, så du er helt med på, hvornår der skal bygges æresport og modtages brev fra kongehuset.

Bryllupsfotograf Kolding

Jeg tror en hel del kvinder har en ide om, hvordan deres bryllup skal være

Dit bryllup

Dit bryllup, den ene dag hvor alting bare skal være perfekt, og selvom der ofte går en ting eller to galt til ethvert bryllup, så står enhver brud tilbage med fornemmelsen af at det alligevel var en perfekt dag

Når du har lagt dig fast på drømmelokalet, er det sandsynligvis menuen, der skal bestemmes, og her står vi også klar med gode råd til den vigtigste del: Bryllupskagen. At blive gift er en af de største ting i livet, og derfor er det dejligt af få den store dag foreviget på den helt rigtige måde. Her er smukke billeder til inspiration.

Brudekjolen

Brudekjolen er én ting, men der er selvfølgelig mange andre aspekter af det perfekte brudelook, som gerne må sidde lige i skabet på den store dag. Derfor har vi lavet en stor negleguide til dig, så du kan få smukke negle til fest – uanset om du er er til ”mermaid-nails” eller den mere klassiske franske manicure.

Fotograf Kolding

Brudekjolen

Hvis du er bryllupsgæst

Hvis du er bryllupsgæst og er blevet sat på den – for nogle – nervepirrende opgave at skulle holde en tale, der helst både er sjov, rørende og uforglemmelig, så fat mod! Vi har nemlig samlet 5 romantiske filmklip, som du kan lade dig inspirere af, når du skal formulere skarpt og godt, hvorfor bruden og gommen er så fantastiske, som de er. I dag har man ofte over 1000 digitale billeder efter brylluppet. Og hvad er det så lige man gør, for ikke at tvangsindlægge familie og venner til verdens længste ‘lysbilledshow’?

Hvis du er bryllupsgæst

Efter brylluppet venter bryllupsrejsen

Efter brylluppet venter bryllupsrejsen lige om hjørnet for de fleste. Vi har samlet gode bud på alternative bryllupsrejser, romantiske bryllupsrejser og bryllupsrejser i storbyen til dig her på siden, så I kan starte ægteskabet med manér. Det kan være enormt svært at lave en velfungerende bordplan til bryllup. Jo jo, I ved godt hvor hovedpersonerne skal sidde, og hvem der i hvert fald ikke skal sidde ved siden af hinanden.

Erhvervsfotograf Kolding

Se, hvad vi ellers skriver om: Kærlighed, Parforhold, Gift ved første blik, Kage, DIY, Film, Lagkage, Psykologi, Forbrug, Kjoler og Trends

Efter brylluppet venter bryllupsrejsen

Et bryllup er en glædelig begivenhed

Et bryllup er en glædelig begivenhed. Derfor glemmer mange noget så kedeligt som ægtepagt og penge. Få styr på papirerne inden den store dag. Sommeren er højsæson for bryllupper, men er du vild med kulden, hyggen og måske endda sne, er her fem gode grunde til at holde dit bryllup i vintersæsonen. Skal jeres bryllupsbilleder tages i en skov, på stranden, ved en sø eller i kirken? Det er vigtigt at finde den rette location til bryllupsbillederne.

Portrætfotograf Kolding

Et bryllup, i mine øjne, behøver ikke være perfekt. Husk på, at det handler om at nyde dagen og hinanden, ikke om blomsterdekorationerne står snurre lige på bordet, eller om onkel Gert kan finde på noget at tale med farmor Margrethe om. Dette er jeres dag og det er jeres ønsker og forventninger til dagen, der tæller. Bryllupsbillederne er ét af de minder, man har resten af livet. Derfor kan det være svært at finde den rigtige location, den rigtige stil og den helt rigtige fotograf.Et bryllup er en glædelig begivenhed

Før, under og efter et bryllup

Vi vil gerne anbefale dig at starte med at læse om forlovelse og herefter bevæge dig videre til vielse. Øverst på alle sider finder du en menu, der indeholder meget mere læsning om hver enkelt begivenhed. Du kan også finde rigtig meget spændende inspiration til dit bryllupstøj, vielsesring og hvad du ellers får brug for til dit bryllup. Herefter bevæger vi os videre til din bryllupsfest, du får hjælp til bryllupsplanlægning og en masse bryllupsråd med på vejen.Før, under og efter et bryllup

inspiration til den perfekte bryllupskage

Her på siden kan du nemlig finde masser af inspiration til den perfekte kage – hvad end du er mest til en klassisk chokoladekage, en glamourøs flæselagkage eller masser af hindbærcreme. Er I ved at planlægge bryllup, så vil jeg helt sikkert anbefale jer at tage en tur på bryllupsmesse! Ikke nok med at du på bryllupsmesse møder en masse gode og seriøse leverandører, face to face. Der er selvfølgelig ingen endegyldig opskrift på, hvordan man holder den perfekte bryllupsfest – men her er lidt inspiration.inspiration til den perfekte bryllupskage

der er masser af bryllupssider på nettet

Vi er godt klar over, at der er masser af bryllupssider på nettet, men jeg synes ikke at de er helt så overskuelige, som jeg ønsker de skal være. Jeg vil se om jeg kan lave en guide, der lettere kan hjælpe dig på vej i din søgen efter hvordan dit/jeres bryllup skal være, ved at skrive om forskellige emner og give bryllups ideer til hvordan jeres store dag kan foregå.

Vi har også mange gode bud på, hvilke lokaler der kan danne den perfekte ramme om jeres store dag – fra klassiske romantiske bryllupslokaler til de mere alternative løsninger som spejderhytter, foreninger og sommerhushaver. Tænker du, om Jeres bryllupsbudget nu er helt hen i vejret, eller er du bare nysgerrig på, hvor andre brudepars budget ligger og hvorfor?

Eventfotograf Koldingder er masser af bryllupssider på nettet

Bryllupper vil altid have et dejligt romantisk skær over sig

Bryllupper vil altid have et dejligt romantisk skær over sig, det er jo en helt speciel oplevelse at blive viet med manden, eller kvinden, som man gerne vil være sammen med resten af sit liv. Den kærlighed, hengivenhed og tillid man har bygget op med hinanden, skal nu smeltes sammen til et ægteskab.Bryllupper vil altid have et dejligt romantisk skær over sig

DIY løsninger

Der er mange muligheder for at være kreativ, når du gerne vil have, at både du og dine gæster får en fantastisk aften. Vidste du for eksempel, at der findes billige DIY løsninger, der både giver et flot og personligt udtryk? Eller at du her på siden kan hente inspiration til tre forskellige budgetter? Vi har også den komplette guide til en god dag uden stress, så du undgår at blive en ”bridezilla”.

Reklamefotograf Kolding