Ikke to bryllupper er ens

Hvad skal vi gøre, hvis vi gerne vil booke jer som fotograf ? 

Ikke to bryllupper er ens, og prisen kan derfor variere lidt. Inden brylluppet mødes vi, snakker dagen igennem og afstemmer forventninger. Det er vigtigt for mig, at vi mødes inden brylluppet, så jeg kan lære jer en smule at kende. I bør også overveje om jeg skal medbringe en ekstra fotograf på dagen, om jeg skal være med til getting ready, og om der skal laves et bryllupsalbum.

Bryllupper vil altid have et dejligt romantisk skær over sig you and the photographer you and the photographer Brudekjolen While looking at the pictures

Hvorfor er det vigtigt at være ekstra grundig, når man vælger bryllupsfotograf ? 

Derefter taler vi opgavens omfang igennem og laver en kontrakt. 

I skal først og fremmest kigge rundt på siden her og på mine billeder. Ikke to fotografer fotograferer og efterbehandler ens, så det er vigtigt, at I kan lide mit fotografiske udtryk. Når I har besluttet jer, skal I ringe eller skrive til mig, så vi kan snakke om opgaven. I kan kontakte mig her.

http://www.fotografhorsens.net

https://www.fotografhorsens.net/category/blog/

https://www.fotografhorsens.net/reklamefotograf/

https://www.fotografhorsens.net/bryllupsfotograf/

https://www.fotografhorsens.net/fotografering/

https://www.fotografhorsens.net/erhvervsfotograf/

https://www.fotografhorsens.net/portraetfotograf

https://www.fotografhorsens.net/ansoegning-og-cv-foto/

https://www.fotografhorsens.net/dating-og-profilfoto/

https://www.fotografhorsens.net/modefotograf/

https://www.fotografhorsens.net/familie-og-gruppe/

Hvordan får vi efterfølgende billederne ? 

Er der noget særligt vi skal have for øje, hvis vi gerne vil booke dig ? 

Når dagen er slut og billederne er taget, efterbehandler jeg dem og sender jer et link til et online galleri. Så kan I i ro og mag sætte jer sammen, se alle billederne igennem og efterfølgende dele linket med familie og venner. Alle mine bryllupspakker indeholder online galleri og alle højtopløste billeder på et USB-drev.

Jeg anbefaler det til heldagsbryllupper. Se 3 grunde til hvorfor jeg anbefaler det her.

Følelser som anspændthed, nervøsitet, kærlighed, ømhed og venskab fanges typisk ret præcist i forberedelsesfasen og ved en reception eller efterfølgende fest. Derfor opfordrer jeg til at I lader mig følge jer en stor del af dagen. Jeg agerer “fluen på væggen” fra start til slut og kan dokumentere og forevige alle de særlige øjeblikke og stemninger. 

Kan I lide mine billeder, skal I kontakte mig så hurtigt som muligt, så vi kan få afklaret, om jeg er ledig på bryllupsdagen. 

Hvad er fordelene ved at booke dig en hel dag ? 

Fordi I også skal kunne lide billederne om mange år. Det skal være billeder I glæder jer over at se på resten af livet – og billeder jeres børn engang vil hænge op på væggen. De gode billeder opstår når fotografen har teknisk og kreativt overskud, og forstår at finde det ærlige udtryk hos jer.

Er det mon nødvendigt at hyre en assisterende fotograf til vores bryllup ?