Hele processen omkring bryllupsfotograferingen

Vi har en vision, om at gøre hele processen omkring bryllupsfotograferingen

Vi har en vision, om at gøre hele processen omkring bryllupsfotograferingen til en oplevelse fra start til slut. Vi ønsker at levere et professionelt kvalitetsprodukt til jer, og et højt serviceniveau hele vejen igennem. Min stil er en blanding af elegante, klassiske samt stilfulde bryllupsbilleder.

Vi har en passion og lidenskab

Vi har en passion og lidenskab for det vi gør. Vi elsker at være en del af et brudepars store dag. Brug lidt tid på at se nærmere på mit arbejde og min historie. Vi kommer gerne forbi jer, og hører jeres historie.

Derfor har jeg en nogenlunde idé om, hvordan et bryllup forløber, hvad man som fotograf skal være opmærksom på, og hvordan de færdige billeder kommer til at se ud. Men for et par, som hverken arrangerer bryllupper eller booker fotografer på daglig basis, kan det være lidt uoverskueligt at finde rundt i hele bryllups-manegen.

Bryllupsfotograf priser

Bryllupsfotograf priser og pakker kan være svære at gennemskue, jeg tilbyder prisløsning som kan skræddersys efter jeres behov og ønsker. Følgende pakkeløsning er et standard eksempel, vær opmærksom på at der er mange variationer. Det er for mig vigtigt at vi finder den helt rigtige løsning til Jer, da ikke to bryllupper er ens og ikke to par har præcis samme ønsker.

Bryllupsportrætter af brudeparret, samt billeder af brudebuket og vielsesringene. I skal regne med at det tager ca. 1 time at få taget jeres bryllupsbilleder så det er en god ide at vælge et sted tæt ved kirken eller hvor I er blevet viet.

Fotograf til bryllup

Fotograf til bryllup i København, Roskilde, Holbæk, Helsingør, Hillerød, Hundested, Hørsholm, Snekkersten, Skævinge, Lynge, Skodsborg, Valby, Skovlunde, Ølstykke, Måløv, Værløse, Greve, Farum, Brønshøj, Amager, Ganløse, Vanløse, Frederiksberg, Ringsted, Slagelse, Korsør, Skælskør, Sorø, Næstved, Jyderup, Vig,  Sakskøbing, Guldborgsund, Vordingborg, Marielyst, Lolland, Falster og mange andre steder.

– Dette prispakke tilbud inkluderer efterbehandling og redigering 5 stk bryllupsbilleder som i selvfølgelig selv får lov til at udvælge. Samtlige bryllupsbilleder får I leveret digitalt så i har rettighederne over dem. Et bryllup er en meget stor begivenhed, hvor detaljerne spiller en afgørende rolle.

Læs mere om fotografering i Aarhus.

Som fotograf er det vigtigt at have øje for helheden

Som fotograf er det vigtigt at have øje for helheden, så steder, situationer, gæster, gaver og stemninger foreviges, men det er mindst lige så vigtigt at have øje for detaljen. Smukke billeder af kjolen, håret, buketten, ringene etc. skal indkapsles, så billederne stadig er der, når dagen er slut. Der er kæmpe forskel på brudepars forestillinger om, hvordan deres bryllupsbilleder skal se ud.

Nogle har en relativt fast idé om, hvilken stil de går efter. Andre lader det gerne være helt op til fotografen. Men uanset, om du har gjort dig mange tanker om det stilistiske udtryk i jeres bryllupsbilleder eller ej, kan det være en god idé at finde ud af, hvad I reelt set synes er pænt.

Priserne

Priserne starter med en standard-rate, som indeholder alt i Bryllupsfotograf pris-pakke 1. Derefter bliver det gradvist udvidet til Jer der ønsker foto-minder fra alt på Jeres bryllupsdag. For flere detaljer, send mig gerne en besked eller giv mig et kald, så finder vi en pris-model der passer perfekt til Jer.rash The Dress er til brudeparret, der ønsker anderledes, professionelle bryllupsbilleder. Til jer, der har regnvejrsbilleder fra jeres bryllupsdag.

Til brudepar

Til bruden, der har lyst til at have brudekjolen på en gang til. Til brudepar, der har lyst til en romantisk oplevelse sammen. Et bryllup er en oplevelse for livet. En kærlighedsfest hvor følelserne sidder udenpå tøjet, og hvor glæde, grin og tårer går hånd i hånd med spænding, frygt og forløsning. En dag uden sammenligning og en dag I altid vil huske. Hemmeligheden bag et godt bryllupsfotografi nærvær, indlevelse og god forberedelse.

Han har mange års erfaring med bryllupsfotografering, og han foreviger jeres kærlighed og indkapsler de smukkeste øjeblikke på bryllupsdagen – og han gør det sammen med jer, så billederne bliver, som I drømmer om.

Jeg er bryllupsfotograf og visuel storyteller. Jeg arbejder som bryllupsfotograf i København og på hele Sjælland, men dækker naturligvis hele landet, og rejser gerne udenlands for at løse opgaver. 

forberedelserne

Til denne fordelagtige pakkeløsning kan man tilvælge fotografering under forberedelserne dvs. mens bruden gør sig klar med brudepigerne, fotografering foran kirken når gæsterne ankommer, fotografering når bruden ankommer, fotografering i kirken og under vielsen hvis dette tillades af præsten, filmning af vielsen, fotografering når der kastes ris, gæsterne der ønsker tillykke og familiebilleder foran kirken.

Der kan selvfølgelig også udvides med fotografering

Der kan selvfølgelig også udvides med fotografering til receptionen, par billeder af alle gæsterne, stor fællesbillede, middagen, talerne og brudevalsen samt bryllupsalbum.Trash The Dress foregår efter jeres bryllup. Det er en mulighed for at bruge kjolen en gang til, og til at lave noget sjovt, bryllups-agtige sammen efter den store dag.