Vi har taget billeder til mange bryllupper

Vi tager billeder som skiller sig ud

Vi tager billeder som skiller sig ud, og som er professionelt efterbehandlet, og som ikke ligner onkel Markos billeder. Jeg bruger meget tid på efterbehandling af billederne, og i modsætning til mange af mine kollegaer, behandler jeg alle de billeder I får.

Og I får alle de udvalgte billeder i fuld opløsning og uden vandmærker! Du kan se hvor mange billeder I ca. får under pakkerbeskrivelserne højere oppe.

Vi har taget billeder til mange bryllupper

Vi har taget billeder til mange bryllupper og har den erfaring, som er altafgørende for at stå de rigtige steder der gør det muligt at fange de helt rigtige øjeblikke, og har det kendskab til traditioner som er så vigtigt for at I får de billedøjeblikke der skaber historien omkring jeres bryllup.

Som bryllupsfotograf får man ikke en ekstra chance, så billederne skal være i skabet første gang. Jeg har udstyret der gør det muligt at tage billeder, hvor manglen på lys ellers normalt ville gøre det umuligt at få flotte billeder.

fange det helt rigtige øjeblik

Jeg er bryllupsfotograf fordi jeg elsker at fange det helt rigtige øjeblik og være jeres ekstra øjne på en meget hektisk dag. Mit vigtigste mål er at fastfryse de følelser og udtryk, som I ellers måske overser i farten, eller ikke har tid til at stoppe op og tænke over på selve dagen. Det er meget vigtigt for mig at billederne og jeres oplevelse af dagen er helt perfekt. I skal kunne slappe af og ikke tænke på andet end at nyde dagen og hinandens og jeres gæsters selskab.

portrætbilleder

Når jeg tager jeres portrætbilleder, er det vigtigt for resultatet at få jer til at se så naturlige ud som muligt. Jeg instruerer jer mindst muligt, og bygger i stedet de perfekte rammer op og placerer jer hvor lyset og baggrunden er bedst, og lader jer hygge jer og snakke om forberedelserne, vielsen og hvad der kommer til at ske til festen. Og mens I hygger jer, smiler, kysser og griner, tager jeg billederne som I vil glæde jer over hver gang I viser dem til familie og venner.