Brudepar ønsker at fascinere sine bryllupsgæster

Ved et bryllup ønsker de fleste brudepar ønsker at imponere deres bryllupsgæster

Ved et bryllup ønsker de fleste brudepar ønsker at fascinere sine bryllupsgæster. Det gør vi bl.a. med brudekjoler, borddekorationer, brudekørsel og en fantastisk bryllupsmiddag i smukke og romantiske rammer.

Se nogle smukke bryllupsbilleder her

Ved et bryllup ønsker de fleste brudepar ønsker at fascinere sine bryllupsgæster

Få en tryllekunstner til jeres bryllup?

Men hvorfor nøjes med dét, når man med en tryllekunstner ved sit bryllup, kan give dagen en snert af magi og fortryllelse – lige som i et rigtigt eventyr!

De fleste brudepar lader tryllekunstneren trylle blandt gæsterne og ved bordene, hvormed der skabes stemning, smil og lethed. Det kunne være i forbindelse med bryllups reception eller umiddelbart før bryllupsmiddagen.

Trylleri ved et bryllup, vil typisk være små mystiske og magiske triks med kort, gæsternes penge, ure eller lignende. Aftal på forhånd hvor længe I ønsker jeres tryllekunstner, skal underholde ved brylluppet. Husk Trylleri er ikke kun til glæde for børn ved et bryllup.

Kærlighed er nøgleordet ved ethvert bryllup

Kærlighed er nøgleordet ved ethvert bryllup. Musikken skal være afstemt i forhold til det publikum, der hører musikken. Startnummeret efter valsen er et af de vigtigste numre, for den skal sætte gang i festen og fylde dansegulvet. Jeres gæster er mætte og er klar til at røre sig.

Kærlighed er nøgleordet ved ethvert bryllup

Det første nummer efter valsen

Det første nummer efter valsen, skal derfor være et nummer folk kender, et venligt dansenummer så dansegulvet bliver fyldt fra starten. Alle skal ud på gulvet. Når brudevalsen er danset startes festen, med enten DJ, jukebox eller band. Står i selv for musikken til jeres bryllup, giver vi dig her et godt bud på de 10 bedste sange at starte festen på. For festen skal startes med en kærlighedssang, der samtidig har en god rytme og ikke er for langsom. Dansegulvet skal fyldes ved første nummer.