En brudevals – eller alternativet

Skal i danse en utraditionel brudevals?

Har I en ynglingssang, vil dette være et oplagt bud på musik, til jeres utraditionelle brudevals, men I har også muligheden for at mikse forskellige genre, indenfor hip hop, salsa, dance og den mere kitchede og catchy musikstil.

Se priser her

En brudevals - eller alternativet

Øvelse gør mester

Øvelse gør mester og selvfølgelig kan I lære en forholdsvis simpel koreografi, men som så meget andet, man kaster sig ud i, uden professionel baggrund, kræver det mod og masser af træning. Har i ikke mod på at lære det hele selv, kan landets mange danseskoler være jer behjælpelige, så jeres brudevals går over historien og bliver et uforglemmeligt højdepunkt fra jeres bryllup. Vi vil, her på siden gerne, give jer meget mere inspiration til jeres brudevals, med flere indslag i løbet af året.

Kreative bryllupsbilleder med brudevals

Musikken til den alternative brudevals er vigtig

Musikken til den alternative brudevals er vigtig. Vælger I at danse en utraditionel brudevals, skal I først og fremmest finde et nummer, der kunne være sjovt at danse til. Har I bestilt musik til jeres bryllup, er det oplagt at musikerne er informeret om hvilket nummer der skal spilles som brudevals.

http://www.fotografsilkeborg.net

https://www.fotografsilkeborg.net/category/blog/

https://www.fotografsilkeborg.net/familiefotografering-silkeborg/

en brudevals

Er der lejet en jukeboks eller DJ??

Er der lejet en jukeboks eller DJ, er det vigtigt at sikre sig at de har netop jeres nummer, i deres repertoire. Start gerne med den traditionelle brudemarch, så gæsterne er klar over hvad der skal til at ske. Når musikken pludselig slår over I det nummer, I har valgt, vil bryllupsgæsterne blive både overrasket og begejstrede. Slut evt. jeres alternative brudevals af, med slutningen af brudemarchen, så gæsterne får mulighed for at klippe strømper, slips og rive sløret.

https://www.fotografsilkeborg.net/erhvervsfotograf-til-virksomhedsprofil/

https://www.fotografsilkeborg.net/portraetfotograf-silkeborg/

https://www.fotografsilkeborg.net/reklamefotograf-silkeborg/

Hvordan bliver jeres brudevals?

Hvordan bliver jeres brudevals?

Hvordan bliver jeres brudevals? Danser I en traditionel brudevals, eller hopper I med på trenden og vælger en utraditionel brudevals? Amerikanerne har gjort det i årevis. Den alternative brudevals er kommet til Danmark!dj bryllup

Konceptet er ganske enkelt

Konceptet er ganske enkelt: Brudeparret giver bryllupsgæsterne et show, de aldrig glemmer! Vi har allieret sig, med en af landets dygtige koreografer, for at få designet Danmarks første utraditionelle brudevals, for nu skal gæsterne blæses tilbage, med en overraskende oplevelse og et smil på læben.

https://www.fotografsilkeborg.net/eventfotograf-tid-fornyelse/

https://www.fotografsilkeborg.net/bryllupsfotograf-til-bryllupsbilleder/

https://www.fotografsilkeborg.net/eventfotograf-tid-fornyelse/