Musik til jeres bryllup

Søger i efter gode råd til valg af musikken til brylluppet?

Efter vielsen er det tid til fest og hvad ville en god fest være uden musik. Musikken til jeres bryllup er stemningen til jeres fest, uanset om I vælger en mp3 afspiller, leje af jukebox, solist, DJ eller et band. Vi guider jer gerne igennem, hvad du skal overveje inden du bestiller musik til et bryllup.

Se sitet: Musik til bryllup

dj bryllup

Sørg for at I ved hvad I bestiller

Sørg for at I ved hvad I bestiller, de fleste bands har demo cd som du kan få tilsendt også lytte til bandet. DJ`en har spillelister på deres website`s, der er en god indikator for hvilket musik, de spiller til festen. Sørg for at få en kontrakt med bandet/DJ/Solisten.Musikken handler om stemning, en stemning til jeres bryllup

Ved i om i ønsker en jukebox, et band eller en DJ?

Udbudet af musik til bryllup er stort, men lige meget hvad du vælger, er der nogle ting du skal overveje, i forhold til musik til brylluppet. Nogle musikere har spillet til bryllupper i 25 år, og andre kun lige startet. Gør jer grundige overvejelser om hvilken type musik i ønsker, før man booker musik til sit bryllup. Her får du blandt andet svar på hvilke numre der er gode at spille lige efter brudevalsen.

Hør meget mere om musik til bryllup

dansevenlig musik bryllup

Udbudet af musik til bryllup er stort

Udbudet af musik til bryllup er stort, men hvad i vælger er handler om økonomi og smag. Alt fra danseband til DJ, jukeboks og hyggepianist. Der er fordele og ulemper ved dem alle. For det handler om hvilken stemning I ønsker ved jeres bryllup og musikken er en vigtig del af selve bryllupsfesten, derfor er der en del overvejelser I skal gøre inden i bestiller jeres musik til bryllup. Det bedste råd til at finde den rigtige musik, er hvis I selv har oplevet et band eller DJ, ved en anden lejlighed.

Musikken handler om stemning, en stemning til jeres bryllup

Musikken handler om stemning, en stemning til jeres bryllup. Musikken kan gøre en del af arbejdet, men hvordan man vælger, hvilken bryllupsmusik og hvor meget skal man have. Bryllupskanalen giver dig inspiration til valg af bryllupsmusik, for der skal musik til dit bryllup. Når musikken skal vælges, skal i som brudepar finde ud af hvor meget musik i ønsker, skal der være bryllupsmusik hele aftenen, med start under middagen og frem til den lyse morgen, eller ønsker i kun musik efter maden. Valget skal træffes i god tid, da de dygtige DJ´s, hyggepianister og festbands, bliver booket i god tid.