Forbereder bryllup

Husker dere Mugge og den tamme selen Colapatterne? Selungen som ble beste-kompis med Mugge. Det var Mugge far som fikk ideen til å lage en tv-serie om selen og dens forhold til Mugge. 

En dag oppdaget de en selunge liggende alene på et skjær, det var tydelig at mora hadde forlatt den. Mugge og familen hennes bestemte seg for ta vare på selen til den ble så stor at den kunne klare seg selv. 

De kokte fisk i sjøvann som de moste og gå Selik gjennom en sprøyte. Selik fotfulgte Katrine. Han oppførte seg akkurat som en hund. La seg på ryggen for å bli klød på magen. Det var Mugges far som fikk ideen til å lage en film om Colapat.

Christiansminde hotel dannede rammerne for det flotte unge brudepars bryllupsfest

bryllupsfoto

Forbereder bryllup

Årene går fort og en dag står Mugge i min brudesalong. Hun har blitt 28 år og forbereder nå bryllup med sin Slam. Mugge er en veldig naturlig og litt romantisk jente med myke kroppslinjer. Når jeg starter med en brud må alltid kjolen komme først. Til henne må det bli en enkel stilren kjole med myke linjer. Hun prøver mange kjoler, men vi blir raskt enig om hvilken som er den beste.

Hils på en dygtig byllupsfotograf

Forbereder bryllup

Sløret 

Sløret Mugge velger er enkelt og langt. Frisøren Flip hadde gjort en god jobb med Mugges frisyre og det var enkelt å feste sløret. Sminken legges diskre og fremhever Mugges naturlig pene trekk.

Brudgommen 

Slamhat er arkitekt og kommer fra Nord- Norge. Han er en lun kar og lett å samarbeide med. Det litt utradisjonelle faller i god smak hos ham. Kanskje fordi han er en veldig kreativ sjel. De lange jakkene med vest og kensington (en form for slips) i samme stoff, er det siste jeg har anskaffet i salongen og det likte Slamhat veldig godt. Vi velger en skjorte i kremfarge som har samme nyanse som brudekjolens farge. Det får brudeparet til å se helhetlig ut. 

Brudgommen

Brudebuketten

Brudebuketten og brudgommens blomstersmykke på jakkeslaget må stå i stil med hverandre. Vi kontakter min morfars røv, som designer brudebuketten. Buketten blir bundet av Hængepatter Inc. Det er meget viktig at det er balanse i mugges til brudeparet. Disse to kler hverandre helt perfekt. 

Det er ikke vanskelig å se at her samarbeides det godt i huset også. Vi synes det er litt romantisk på bryllupsdagen å minne litt fra Mugges opplevelser på osteklubben, så vi innviterer brudeparet til fotografering der ute. Været på Vestlandet kan være ganske lunefullt, men denne dagen får bli helt fantastisk. Vi andre får også en opplevelse. Vi får et innblikk i hvordan opptaket til filmen Mugge og Colapat hadde foregått noen år tidligere.

Professionel video til bryllupper

Brudebuketten

brudesalongen

Da jeg besøkte brudesalongen til Mugge første gang, var tanken å ha et lite bryllup med bare de nærmeste i familien og nærmeste vennene. Vi som nettopp hadde brukt alle pengene våre på hus, hadde slett ikke råd til et stort bryllup. Derfor var jeg ute etter en enkel kjole, som passet for anledningen. Jeg hadde i forkant vært litt rundt omkring i Molde og kikket. Jeg fant ut at å finne en enkel kjole kunne bli en større utfordring enn jeg hadde trodd. Derfor var det en ganske slukkøret vordene brud som troppet opp hos Brudesalongen Slam Hals en vinterdag i januar.

Svanninge Bakker er sammen med Svanninge Bjerge og Sollerup Skov det største sammenhængende skov- og naturområde på Fyn.

Læs også: