bryllupet

Siden barnsben av har du drømt om denne dagen. Du har utallige ganger sikkert også tenkt over hvem som skal bli din ektemann hvordan ditt bryllup kommer til å være. Nå er stunden nær. Dere har planlagt dato og booket tid i kirken. Klærne henger i garderoben. Du kjenner at du vil unne deg noe alldeles ekstra på denne dag. 

Skal i giftes i Vestjylland?

brudepar

En profesjonell sminkør

Hva skal man da unne seg til den store dagen? Ja, det går an å sløse tusenlapper på å gjøre seg vakker. En profesjonell sminkør gjør for eksempel susen og forandrer ens eget hverdagslige ansikt akkurat som en fotomodell.

I enhver by finnes det personer som er eksperter innen dette området. Mange velger å gå til en frisør og legge håret. Vil man være bekvem pleier frisørsalongene også å tilby deg å legge make up. Velg gjerne noe naturlig som passer bra overens med klærne dine. Glem ikke å be om vannfast mascara. Det finnes også leppestift som sitter i timer. Snakk med den som skal sminke deg eller ned eksperter på kosmetikk i din salong. En god ide er også være å gå til salongen og gjøre en prøvesminking noen dager før bryllupet, slik at du og sminkøren din kan snakke sammen. 

Når det gjelder håret kan man fundere i evigheter over hvordan man vil ha det. Kanskje på en slik dag kan det være riktig å gjøre noe man lenge har villet. Hårforlengning med ordentelig hår er en slik ting . Det koster en del og tar litt tid, men visst er det fantastisk å ha lekkert, lang frisyre til dine vakre klær? Omkring 3 500-6 000 kroner må man regne med om man gjør en forlengning. Det finnes flere ulike varianter. Man kan flette eller brenne fast løshåret. Det sitter i opp til seks måneder. 

Mangler i hjælp til at finde en bryllupsfotograf?

Giftemål

Frisøren

I dag finnes det også andre bra alternativer som er litt rimeligere. Frisøren din har sikkert et bra sortiment og flere farger å velge mellom. Disse variantene spenner man bare fast i sitt vanlige hår. Forlengning kan man også gjøre med neglene. På salong så koster det 500-800 kroner og da får du vidunderlige vakre fingre å vise fram. Husk at en hel del personer i din nræhet vil se nærmere på hendene dine ettersom du den store dagen kommer til å plassere en ring der. 

På salongen finnes det tre varianter å velge mellom; gelé, glassfiber eller akryl. Skal man ha slike negler kreves etterbehandling ca. en gang i måneden for at neglene skal holde seg fine. Har man allerede lange negler kan man godt unne seg en manikyr. En fransk manikyr er veldig vakker til dine lyse klær. Glem ikke føttene når du først er igang. 

bryllupsnatten

profesjonell fotograf

De er kanskje inder klærne i ett par sko, men det er ganske greit å være fin over hele kroppen når du skal krype ned med din ilskede i sengen på bryllupsnatten… Om du har mye kviser eller rynker i ansiktet kan det være på sin plass å gjøre en ansiktsbehandling før bryllupet. Du kommer til å bli fotografert av så godt som samtlige gjester og kanskje også av en profesjonell fotograf som du selv har booket. Da vil man ikke ha røde stopplys i ansiktet. Tenk bare på å gjøre behandlingen en stund før bryllupet ettersom ansiktet kanskje reagerer litt på en slik behandling.

Lad en professionel fotograf dokumentere jeres store dag

Om man ikke vil ta solarium og om bryllupet finner sted vinterstid finnes det et bra knep for å få en pen “falsk” brunfarge. Det finnes mengder med helt ufarlige “brun uten solprodukter på markedet og de fungerer utmerket. Kjøp gjerne en krukke i forveien og test. Det er ikke spesielt moro om nyansen du har valgt er helt feil på deg. Disse kremene er litt vanskelig å få bort… 

profesjonell fotograf

Har man en travel hverdag kan det være kjønt å velge ut en hel dag der man bare slapper av og blir pleiet. Hvorfor da ikke gjøre det rett før bryllupet som i seg selv kan være en stressende faktor. Det finnes mengder av spa-steder rundt om i landet. Se på Internet eller ring noen turistbyrå for mer informasjon. Bestill tid for massasje eller annen behandling og bare nyt det!