Sted å holde bryllupet

Bryllup i høyden!

Det kan muligens forveksles med å ha kommet til himmelen. Og du er nok litt nærmere også, enn det du er til vanlig. For Rondane Spa Hotel ligger på Mystuseter, ved inngangen til Rondane Nasjonalpark. Tar du et svalende kurbad i spaen kan du skue ut over intet mindre enn tre nasjonalparker. 

Populære steder til bryllup i Nordsjælland

Et hotel er et hotel, noen er ok, noen er fine, andre er fantastiske. Rondane Spa Hotel er litt mer. Litt mer enn et hotel, og litt mer enn fantastisk. De få mindre bra elementene ved stedet, veies kjapt opp av både en utrolig beliggenhet, samt en godt over gjenomsnittet hotelmeny. Vi var der en helg i januar, og fikk den maten de serverer til vanlig. Om du skulle vurdere å holde bryllupet dit her oppe, vil du få servert den maten du aller helst ønsker.

Det vi fikk, var en svært god variant av sjangeren hotelmat, lunsjen er så å si fri for kalde skinkesteker og roastbeef. Ikke et vondt ord om roastbeef, men woket kalkun, salat med netter og sukkererter og diverse andre middelhavsinspirerte retter med og uten kjøtt, kommer i en litt annen klasse. En klasse som for det første heter sunnere, for det andre, var det både overraskende og godt.

Populære steder til bryllup i Nordsjælland

sted å holde bryllupet

Men strengt tatt, det er ikke maten som trecker mest. Selvfølgelig er det spaen trekker. Dette er nemlig Norges første høyfjellspa. I deilig avlappende lyse lokaler, hvor det presiseres at folk skal være stille, kan du for eksempel bli pakket inn i Moorleire. Eller få en bodyscrub. Dersom dere vil oppleve litt luksus og liker tanken på å gifte dere i den vakre fjellnaturen, et dette er svært gott alternativ til sted å holde bryllupet. For her får du virkelig noe du skal lete ganske lenge etter.

Skal du holde Bryllup nær vejle?

sted å holde bryllupet

Kurbad: 

Tilbudene i velværeavdelingen er mange og fristende. Og kanskje dyre, nen skal du gifte deg selv, kan du jo håpe at venninnene dine vil ta deg med hit, på en slags utdrikkings-tur, eller du kan ønske deg det til bursdagen, eller rett og slett betale det selv. For det vil du nok syns det er verdt. Hva sier du Rondanes luksus- kur, hvor du få tre timer oppmerksomhet, bodyscrub, massasje, ansiktsbehandling og manikyr?

Tror du at du etter dette er klar til å gifte deg?

Denne luksus-kuren er den aller dyreste behandlingen, den koster nesten to tusen, men du kan gjøre mye annet for en mye billigere penge. For dreye tre hundre får du et kurbad som varer nesten en halv time. Da blir du plassert i et stort badekar med boblehull i kantene. Oppi vannet kan du få det du il, for eksempel kan du ta et ungarsk kurbad, hvor det tilsettes en spesiell type mineraler slik at du får effekten av ekte ungarske kilder. Eller du kan få urter i vannet, som for eksempel sitronmelisse. Den er både muskelavspennende og oppfriskende. Og ikke minst lukter den fantastiskt. 

Fjellturen: Enten du er på Rondane i forbindelse med et utdikkingslag, selve bryllup eller bryllupsreise, er dette et fantastik område, sommar som vinter.

Det handler om at fange de spontane øjeblikke der opstår 

Fjellbryllup

Fjellbryllup ?

Rondane Spa Hotel kan også være et ypperlig sted å feire hele bryllup. Her får dere den maten dere vil ha, salene har plass opptil 120 gjester, og det er bare 13 kilometer ned ti bygda, hvor dere for eksempel kan ha vielsen i kirka på Jørundgård. Hotellet kan arrengere alt for dere, dersom dere ønsker det. Fra skyss til og fra kirka, til mat, overnatting, frisør, sminke, fotograf, sanger, musikk av den typen dere selv vil, underholdning… Både dere og gjestene deres kan bo på selve hotellet, eller hyttenelike ved en, dere kan gjøre det hele til en tur, gjerne gå en tur i fjellet og benytte dere av spa tilbudet dagen før flere eller selve bryllupet. Det er nok flere enn dere som setter pris på!

Dersom dere bare vil ha en selve festen og maten på Rondane Spa Hotel, kan dere det også. Men det kan jo da være, at når gjestene ser spa avdelningen, at de blir en dag ekstra for å få med seg den…

En annen mulighet, er at etter dere har feiret bryllupte deres, med alle de strabasene det fører med seg, kan dere bare sette dere på toget til Otta, bli hentet av hotellet på stasjonen, og slappe av med fjell og spa noen dager. Dere kan vel knapt få en bedre start på ekteskapet!

Skal du holde Bryllup nær vejle?

Læs mere her: